KJØLING AV LAGER

vannbåren varme til byggeplassen

Fremtiden krever energieffektive, utslippsfrie, og sikre løsninger. Vi i Energy Rent leverer systemer for vannbåren varme som oppfyller morgendagens krav, og gir deg et optimalt klima på byggeplassen. Slipp å måtte flytte rundt på varmeanleggene, og fokuser på jobben du skal gjøre – velg vannbåren varme til byggeplassen.

Ideelt innemiljø

En stor fordel med å benytte seg av vannbåren varme er at systemet ikke tilfører fuktighet i luften, som ofte er en utfordring om du bruker direktefyrte propananlegg eller kokoverk. Dette gir en jevn temperaturprofil, som sammen med støvfilteret sørger for bra varme, tørk og miljø. 

Utleie mobil dampkjele

Økonomisk drift

Varmtvannsbatteri med bruk av omluft sikrer god varmegjenvinning, som gjør vannbåren varme et økonomisk gunstig valg. Ved å benytte vannbårne varmesentraler får en  energifleksibel oppvarming som sikrer at bygget benytter den mest økonomiske formen for oppvarming og uttørking. 

Fremtidens løsninger

Energy Rent leverer systemer for varme og tørk med fossilfrie og utslippsfrie løsninger. Vi tar vår del av ansvaret, og streber etter å være en moderne og miljøvennlig bedrift som etterkommer morgendagens krav.

Med en teknisk sentralisert enhet får du en sikker løsning for det beste tørre, støvfrie, inneklimaet.

Utleie miljøvennlig byggoppvarming


Vannbåren varme på
Greverud Torg

I 2018 leverte vi vannbåren varme til Greverud Torg. I over 12mnd sto en enhet med 600 kw plassert i ytterkanten av byggeplassen. Gjennom gulvvarme, midlertidige konvektorer, vifter, og midlertidige rør, sørget vi for tørking og bygging av etasjer på rekordtid! Systemet regulerer varmen etter behov og klimatiske forhold. Og med én sentral enhet som sikrer drift slipper du å gå rundt å flytte på utstyr hele tiden – og kan derfor fokusere på å jobbe effektivt.  

Ta kontakt for å diskutere ditt prosjekt og behov

Relaterte produkter

Please send us an email to [email protected] or use the contact form.