Utleie av mobile varmeanlegg

Utleie av mobile varmeanlegg

Energy Rent AS kan utleie

Utleie av mobile varmeanlegg. Vi  bygger og leier ut komplette mobile fjernvarmeanlegg? Vi kan levere mobile varmeanlegg i Mega Watt klassen! Energy Rent AS har levert blant annet et mobilt fjernvarmeanlegg i forbindelse med en utvidelse av et eksisterende varmeanlegg til en by på Østlandet.

Måten vi løste prosjektet på var å tilby 2stk 1,5MW mobile varmecontainere og 1stk 3MW varmevekslersentral. Alle 3 varmecontainere har integrert mobil fjernovervåkning som sender en SMS hvis anlegget stopper.

Grunnet høyt statisk trykk på i det eksisterende fjernvarmenettet valgte vi å bruke en dedikert varmevekslersentral. I vekslersentralen ble det installert 16bars ekspansjonskar og en kraftig pumpe til å ta hele lasten på 3MW.

Varmeveksleren som ble brukt ble hentet i fra Alfa Laval. Varmeveksler Alfa Laval M15B, er en pakningsvarmeveksler med isolasjonskappe. Varmeveksleren er sertifisert opp til 16bar og er dimensjonert av Energy Rent AS. Vi valgte å kjøre med en temperaturdifferanse mellom det mobile fjernvarmeanlegget og fjernvarmenettet på dT=10k.

Når kunden først trengte mobil fjernvarme så var han glad for at noen kunne utleie av mobile varmeanlegg. Kunden var godt fornøyd med vel gjennomført prosjekt og som kun trengte å “vri om nøkkelen”.

Let us help you

We know how. Over the years, we have helped many businesses in many various industries. Our skilled experts can help you find the right and optimal solution for your needs. 

 

In a rush?

We are available, and we can deliver within 24 hours. We have good experience in situations where time is really important for the customers, and needs must be met as soon as possible. We will take care of transport and installation.

SELECTED FAVORITES

WE KEEP EUROPE GOING

Please send us an email to [email protected] or use the contact form.