Kilfrost K400 – Pneumatisk Frostvæske

 Kilfrost K400 

Pneumatisk frostvæske

 Kilfrost K400 får du hos Energy Rent, Nordisk Distributør for Kilfrost. K400 er en frostvæske og et smøremiddel som er utviklet spesielt for å sikre en stabil og sikker drift av pneumatisk utstyr, selv i de tøffeste miljøer.

Vi i Norden er ikke fremmed for kaldt vær, en stor utfordring for pneumatisk utstyr. Da er det greit å vite at med K400 pneumatisk frostvæske så vil ditt trykklufts utstyr ha en bedre og sikrere hverdag.

I kaldt vær vil vannet som er i pneumatisk utstyr kunne fryse, ofte med blokkering luftstrømmen som resultat. Kilfrost K400 er designet for å bli lagt til i luftstrømmen slik at den blander seg med vannet og dermed utsetter frysepunktet.

Dette betyr at vannet ikke vil kunne fryse og at den frie luftstrømmen sørger for full drift. På grunn av K400 sin evne til å blandes med vann, er den ideell for blant annet vannbrønnboring, da K400 skylles ut av hullet ved første tilstrømning av vann.

Den K400 er ikke en additiv, men et syntetisk smøremiddel. Kilfrost K400 holder en meget høy kvalitet, selv under ekstreme trykk.
Egenskaper som at den absorberer opp til 4 ganger sin egen vekt i vann, er vannløselig, biologisk nedbrytbar, testet på trykk opp til 17 bar, og har frysepunkt på -60C, gjør Kilfrost K400 er en sikker vinner.

Let us help you

We know how. Over the years, we have helped many businesses in many various industries. Our skilled experts can help you find the right and optimal solution for your needs. 

 

In a rush?

We are available, and we can deliver within 24 hours. We have good experience in situations where time is really important for the customers, and needs must be met as soon as possible. We will take care of transport and installation.

SELECTED FAVORITES

WE KEEP EUROPE GOING

Isbane

Ice rink anywhere!

We supply turnkey mobile ice rinks with solutions that guarantee safe ice, completely without complications. Icebreaker is a concept by Energy Rent AS – one

Read more »

Please send us an email to [email protected] or use the contact form.